Over mij

 

Hoi, mijn naam is sarah, 35 jaar mama van Felix en getrouwd met een topper van een papa genaamd René.

De woefkes

Samen zijn de trotse baasjes van drie honden. Pippa onze diva en Jack Russell is de oudste en kleinste. Woody het zorgenkindje, Duitse Dog bij de grootse van de hoop en met 8 jaar voor zijn grote al een senior. De Lou, de jongste hij werd samen met Felix groot en dat zijn de beste vriendjes maar ook twee deugnietjes.

De paardjes

Het ponyhofke daar wonen Frisko, Pistache, Kaala en meneer de ezel Paco. Bij de grote hebben we Quitaro een echte senior en al 18 jaar gaan hij en ik door dik en dun. Faith mijn eerste veulen en Nova Adoria geboren 4 april 22 en Faith haar eerste veulen.

Browny de pony en Chloé vergroten de familie sinds oktober 22 en mogen hier groeien en bloeien.

Woody is de inspiratie van Two Tails , want door hem is het een beetje begonnen. Vind voor zo een kaliber hond maar eens iets dat kleurijk en ook appart is. Dus begonnen we er gewoon zelf aan, gewoon voor thuis dat was het plan.

Ik ben van kleins af al creatief en ook dieren hoorden er altijd bij.

Eerst eens googelen zo kwam ik bij paracord uit. Ik begon te oefenen en al snel waren onze honden allemaal in het nieuw. Voor vrienden en familie ging het verder en deze zorgde voor dat extra duwtje. Dat duwtje om Two Tails te laten groeien.

Zo begon iets kleins te groeien naar een passie!